domingo, 6 de abril de 2008

MALA VIDA, de Carles Quilez

El passat 2 d'abril, la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona va rebre la visita del periodista y escriptor Carles Quilez.



Carles Quilez, que actualment treballa a la cadena SER, va presentar el seu últim llibre Mala Vida, una novel·la negra que en paraules de l'autor es tracta d'una peça “totalment periodística” que permet reivindicar la novel·la de no ficció com un gènere més. Mala Vida exposa set històries verídiques basades en els casos reals d’alguns dels criminals més famosos de la història del país.


En una Sala Magna plena de gom a gom, el periodista va acudir a la presentació acompanyat del ex fiscal José María Mena, qui ha participat en l'obra escrivint el pròleg. Junts, van explicar que aquesta obra pretén demostrar la importància de la reinserció social dels criminals. Una opció que encara que no sempre sigui possible, s'ha de tenir en compte.


Després d'un breu video on es podien observar els testimonis d'alguns d'aquests criminals, una atenta audiència va gaudir de l'oportunitat d'una extensa ronda de preguntes. Carles Quilez i José María Mena van contestar les qüestions dels alumnes amb claredat i convicció. Al acabar, ambdós van mostrar satisfacció davant el resultat de la presentació i van agraïr la presència de tots els estudiants.

No hay comentarios: